Viszonteladókat keres a BKK

 

 A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) célja, hogy a fővárosban és az agglomerációban a lehető legtöbb helyen lehessen közösségi közlekedéshez szükséges jegyeket vásárolni. A társaság folyamatosan bővíti a viszonteladói hálózatát, jelenleg is várja a lehetséges új partnerek jelentkezését – olvasható a szolgáltató felhívása.

A BKK fontosnak tartja, hogy ügyfelei gyorsan, kényelmesen, és lehetőleg éjjel-nappal megvásárolhassák a közösségi közlekedés igénybevételéhez szükséges termékeket. Értékesítési rendszerének fontos pillére a viszonteladói hálózat, amelyet folyamatosan bővít a társaság. Jelenleg több száz fővárosi helyszínen – többek között újságárusoknál, dohányboltokban – vásárolható vonaljegy, vagy 10 darabos gyűjtőjegy.

A partnerhálózathoz folyamatosan, most is lehet csatlakozni. A viszonteladói hálózat tagjai engedménnyel csökkentett áron vásárolhatják meg a BKK termékeit, emellett az új partnereket az eddigiekhez hasonlóan hivatalos matricák jelölik majd, illetve a BKK Pontkereső oldalán is elérhetővé válnak. Akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel, azok a BKK honlapján olvashatnak a jelentkezéssel kapcsolatos további hasznos információkat.

A visszajelzések alapján, az ügyfelek igényeihez igazodva a BKK folyamatosan fejleszti jegyértékesítési rendszerét. A viszonteladók mellett számos egyéb helyen és módon lehet BKK jegyet, vagy bérletet vásárolni a fővárosban. Több száz automata működik Budapesten, illetve 12 ügyfélközpontban és 8 pénztárban is várják a vásárlókat. A járványveszély idején pedig különösen biztonságos a Közlekedési mobiljegy alkalmazás, amellyel akár otthon, vagy a megállóban várakozva is lehet jegyet, vagy bérletet váltani. A legközelebbi értékesítő helyszínekről a BKK Pontkereső felületén érdemes tájékozódni. A járványveszély idején különösen biztonságos a Közlekedési mobiljegy alkalmazás, amelyben már számos népszerű bérlettípus is az utasok rendelkezésére áll – ismerhető meg a tájékoztató anyagból.

Cash/fotó: BKK