Punnyadni még maszk nélkül lehet

 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Budapest Gyógyfürdőivel együtt a hűvösebb napokra is kellemes feltöltődést kínál ügyfeleinek: a Budapest-bérlet mellé egyszeri 20% kedvezményt biztosít az online felnőtt belépőjegy árából a Budapest Gyógyfürdői által üzemeltetett fürdőkbe – írja közleményében a BKK.

Most többet kapsz a bérletedért! Ismét akciót hirdet a BKK: a novemberben érvényes Budapest-bérlet tulajdonosa a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. (BGYH) online felületén megvásárolt felnőtt fürdőbelépő árából egyszeri 20% kedvezményt kap a pénztárakban feltüntetett jegyárakhoz képest.

A közösségi közlekedéssel utazó és bérlettel rendelkező ügyfeleknek most nemcsak a biztonságos utazásáról gondoskodik a BKK, de a testi-lelki feltöltődéséről is.

Az ízületeket, a lelket is melengető gyógyvizekben, Budapest méltán népszerű ikonikus fürdőiben lazíthatsz: vár a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Dandár, a Csillaghegyi, és a Palatinus. Élvezd a tradicionális pompát és az egyedülálló gyógyerőt!- hirdeti akciójában a BKK.

A Budapest-bérletek megvásárolhatók bármelyik BKK értékesítési ponton (jegy- és bérletkiadó automata, BKK ügyfélkapcsolati pontok); mobiljegy formában az applikációk segítségével, valamint szerződött partnereknél. Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei a bkk.hu/furdo oldalon érhetők el. Az ajánlat a 2021. november 3. és december 1. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik. A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek november 3. és december 5. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. weboldalán.

2021. november 1-jétől kötelező maszkot hordani a fürdők zárt tereiben, kivéve a bel- és kültéri medenceterek, medencék, szaunák – olvasható a tájékoztatóban.

Cash/fotó: BKK, BGYH