Anyuka, gyermekkel a hátsó ülésen

 

Újabb döbbenet, ezúttal az M6-os autópálya érdi kihajtójánál. Ami még elkeserítőbb, a volánnál ülő hölgy mögött a hátsó ülésen egy gyermek is utazott, ami komolyabb felelősségérzetet feltételez(het)ne. A Budapesti Autósok Közössége oldalára töltötték fel a felvételt.

Elképesztő, lesújtó és érthetetlen felvételt kaptunk olvasónktól, amit a mai napon, 18-án, reggel rögzített fedélzeti kamerája.

„2021.09.18-án reggel, a munkából hazafelé, az M6-os autópálya érdi kihajtójánál a kedves hölgy úgy döntött, hogy a kihajtónál szemből felhajt az autópályára. A jelzésem ellenére is mindenáron felhajtott.“ – írta meg olvasónk.

 

A felvételt elnézve a legmegdöbbentőbb, hogy mindezt gyermekkel a hátsó ülésen követte el. Az is elég látványos, hogy eszébe nem volt a vészhelyzetet elhárítani azzal ,hogy megfordul, ha már olvasónk úgymond „biztosította” ezt a lehetőséget számára, presszionálva azt, hogy ne hajtson fel a több mint 100 km/h-val érkező járművek közé ilyen szögben az autópályára – olvasható az bpiautosok.hu oldalán.

Forrás: bpiautosok.hu