Negyven strand és fürdő várja különleges programokkal vendégeit

 

Ha szuper hétvégi programot keresel, most megtaláltad! Koncertekkel, tűzzsonglőrökkel, táncprogramokkal és szaunaszeánszokkal vár minden csobbanni vágyót a 12. alkalommal meghirdetett Strandok Éjszakája az ország számos fürdőjében.

Az ország legfőbb turisztikai attrakciói a gyógy- és termálfürdők, az élményfürdők és a strandok. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a szombat esti Strandok Éjszakája, ahol a résztvevő fürdők akár hajnalig is várják a látogatókat.

Összesen 40 fürdő csatlakozott, és az ország minden régiójában lesz résztvevő helyszín, így mindenki lakóhelyéhez vagy nyaralási helyszínéhez közel is talál programokat. A Strandok Éjszakája rendezvényen vízi mozi, stand-up comedy, táncos show, sportprogramok, tűzzsonglőrök, szaunaprogramok és természetesen éjszakai fürdőpartik várják a közönséget.

Több fürdő kedvezményes belépővel és hosszított nyitva tartással készül szombatra. Vannak helyszínek, ahová már 1.000.- forintért be lehet jutni és akadnak, ahol ez 3.500.- forintot is kóstál.

Érdemes tájékozódni, mert például a pünkösdfürdői helyszínen délelőtt 10 órától gyermekprogramokkal várják az érdeklődőket, míg máshol hajnali 3 óráig szerveztek tartalmas eltöltést, nyilván egy egészen más korosztálynak.

A vonatkozó szabályozások szerint az éjszakai strandolás védettségi igazolvány nélkül is látogatható, azonban a Magyar Fürdőszövetség kiemelten kéri a vendégeket, hogy csak egészségesen és fokozott odafigyeléssel vegyenek részt az országos programsorozat rendezvényein.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a Magyar Fürdőszövetség oldalán vagy a Csobbanj velünk Facebook-oldalon kaphatsz bővebb információt – olvasható az invitálásban.

k.z.t./fotó: Facebook