Mindennap 7 és 21 óra között közlekedik

 

A kedvezőbb pandémiás viszonyoknak köszönhetően újraindul az utasforgalom a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren is. Huzamosabb leállás után visszaállítja a Deák térről induló 100E jelzésű reptéri buszjáratát a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) is – olvasható közleményükben. Ez áttételesen jó hír a taxisoknak is, hiszen a növekvő utasforgalomból jut majd nekik is.

Azt írták, hogy a naponta 7 és 21 óra között közlekedő autóbuszjárat a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között kínál kényelmes és közvetlen eljutási lehetőséget.

Felhívták a figyelmet, hogy a járat menetidejének gyorsítása érdekében a repülőtér felé a buszok a Deák Ferenc tér után kizárólag a Kálvin téren állnak meg, a Deák Ferenc tér felé tartó repülőtéri autóbuszok azonban kizárólag leszállás céljából megállnak az Astoriánál is.

A repülőtéri buszra szóló, 900 forintos jegy egy utazásra érvényes útmegszakítás és visszaút nélkül, a 100E vonal teljes hosszán. A jegy átszállásra vagy más vonalon történő utazásra nem érvényes – áll a BKK közleményében.

Forrás: BKK