Kokaint és heroint terjesztettek

 

A banda tavaly szállított kokaint és heroint Derby és Nottingham között. Ehhez egy 41 éves taxisofőrt béreltek fel, aki azonban elfelejtette kikapcsolni a biztonsági kamerát. A banda egyik tagja felelőtlenül büszkélkedni kezdett a tetteikkel, később ez alapján ítélték el őket.

Az emberi hülyeség határtalan. Hogy drogterjesztőket egy taxi belső fedélzeti, utastéri biztonsági kamerája buktasson le, pestiesen szólva, nem semmi. De hogy ezt tetézendő, a leendő ügyfélnek egy telefonról több ezer üzentet küldjenek, az már az idiotizmus határát súrolja.

A banda tavaly szállított kokaint és heroint Derby és Nottingham között. Ehhez egy 41 éves taxisofőrt béreltek fel, aki azonban elfelejtette kikapcsolni a szóban forgó biztonsági kamerát. A banda egyik tagja felelőtlenül büszkélkedni kezdett a tetteikkel, és ez később felért egy beismerő vallomással a rendőrség számára.

Mindezt még azzal is súlyosbították, hogy a telefonjaikról összesen 8439 szöveges üzenetet küldtek el lehetséges vásárlóknak, hogy az árujukat reklámozzák. A 18 és 40 év közötti drogüzéreket egyenként legalább 15 hónapnyi börtönre ítélték.

A hatóságok elsőként a taxisofőrre csaptak le, és onnantól már nem volt nehéz dolguk. Végignézték a kamera felvételeit, és már kezükben is volt a vádemeléshez szükséges bizonyíték – olvasható a külföldi hírügynökség anyagában.

Cash/fotó: Facebook