A Real Madrid játékosai lecserélték Audi szolgálati autóikat

Világhírű labdarúgócsapat szponzorai is csak világhírű cégek lehetnek. A Real Madridé – többek között – az Audi. Így talán az sem meglepő, hogy időről-időre a gyártó, a játékosok – saját használatú szolgálati autóit – kéréseiknek megfelelően cseréli. Ez történt most a királyi gárdával ismét.

Idestova ez a tizenhetedik egymást követő szezon, amikor az Audi adja a Real Madrid játékosainak a céges autókat. Az idők változását mutatja, hogy a korábban favorizált szuper-sportkocsik és limuzinok után már itt is a német márka szabadidő-autói kerültek túlsúlyba. Tizenhárom játékos választotta őket az idei évre.

Sergio Ramos ismét a márka zászlóvivőjét, az A8-ast választotta, míg Vinicius Junior, Alvara Odriozola, Marco Asensio és Marcelo Vieira az A7 Sportbacket szemelték ki maguknak. Egyedül Raphael Varane döntött úgy, hogy az elektromos E-Tron kell neki, míg heten, Dani Carvajal, Lucas Vasquez, Toni Kroos, James Rodriguez, Eden Hazard, Fede Valverde és Nacho Fernandez nem tudtak ellenállni az első Q8-as coupe SUV csábításának.

A legnépszerűbb modell így is az új Q7-es lett, amelyet a klub keretének 11 tagja fog majd hajtani, egészen pontosan Brahim Diaz, Luka Jovic, Alphonse Areola, Mariano Diaz, Luka Modric, Eder Militao, Rodrygo Goes, Carlos Casemiro, Ferland Mendy, Gareth Bale és Isco Alarcon.

Az idei gépátvétel, az elkészített rövidfilm szerint is jó hangulatban történt. mi ebből a tanulság: jó munkahelyet kell választani, ahol minimum a szabadon megválasztható Audi a szolgálati autó.

Cash/fotó: Audi