World Elite bankkártya – prémium exkluzivitásokkal

Néhány pénzintézet kiemelt ügyfelei részére elérhetővé tette a Mastercard World Elite betéti kártyát, amelyből a legújabb már fémből készül és számtalan külön szolgáltatást biztosít az élet különböző területein tulajdonosának. Sajnálatos, hogy a taxi jellegű személyszállítás nem tartozik közéjük.

A fémkártya mellé a hitelintézet olyan szolgáltatásokat biztosít, mint például a concierge-szolgáltatás, a reptéri gyorsítósáv és prémiumváró, vagy az ingyenes hozzáférés a világ hétezer népszerű napilapjához és magazinjához.

A World Elite LoungeKey szolgáltatása ingyenes belépést biztosít a világ mintegy kilencszáz nemzetközi reptérének prémium várójába, emellett a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Bécsi Nemzetközi Repülőtér Mastercard Airport Lounge váróiba is, ahol térítésmentes az étel- és italfogyasztás is.

A concierge-szolgáltatás segíti a jegyfoglalást kulturális vagy sporteseményekre, a virágküldést, az egészségügyi asszisztenciát, vagy akár háztartási szolgáltatásokat is igénybe vehet általa tulajdonosa. A kártyabirtokos emellett négyféle eszközzel, világszerte több mint egymillió helyen veheti igénybe a gyors Boingo Global Wi-Fi szolgáltatást, ingyenesen. Továbbá a kártyához járó PressReader alkalmazással térítésmentesen elérhető több mint hétezer népszerű nemzetközi napilap és magazin.

A különleges kártyát az ATM befogadja, így alkalmas készpénzfelvételre is, illetve érintésmentesen is fizethet vele tulajdonosa. A pénzintézetek ahol már elérhető a privátbanki szerződéssel rendelkező ügyfeleinek ajánlja a kártyát, amely hamarosan további szolgáltatásokkal bővül. Érdemes lenne megfontolni, és talán lobbizni is, hogy ezek közé bekerüljön a taxi jellegű, exkluzív személyszállítás.

Cash/fotó: Google