Erősen kezdett Budapesten az Uber: az első hetekben rengeteg fuvar valósult meg és a sofőröknek is kiemelkedő toborzási ajánlatot kínál. Még nem késő, hogy regisztrálj sofőrként! 

Az utasoknak és a taxisofőröknek egyaránt a legjobb szolgáltatást szeretné kínálni az Uber, amely június 13-án indult el Budapesten. Az első hetekben máris kiemelkedő eredményt produkált a cég az utazások számában, a világ legfejlettebb fuvarmegosztó applikációjának köszönhetően.

Az utasoknak kínált megbízható, kényelmes és biztonságos mobilitási lehetőségek mellett az Uber legfontosabb célja, hogy több ezer budapesti taxisofőrnek biztosítson lehetőséget arra, hogy fuvart kínáljon és extra pénzt keressen az Uber alkalmazáson keresztül.

 

Kiemelkedő ajánlat az Uber  sofőröknek

A taxisok számára kiemelkedő értékajánlatot tett az Uber, a csatlakozó sofőrök szeptember 13-ig mindössze 5 százalék jutalék mellett taxizhatnak. 

Emellett heti szinten számos további bónuszt is kínál a cég, teljesítmény alapon.

Aki például ezen a héten kezd el vezetni, az első 50 fuvar után 100 000 forint jóváírást kaphat. 

A most kezdő és már aktív sofőrök számára további bónuszok is járnak július 8. és 14. között: 90 teljesített fuvar felett 50 000 forint jóváírás, 110 és 129 teljesített fuvar között 70 000 forint jóváírás, 130 teljesített fuvar felett pedig 130 000 forint jóváírás jár. *

Nem csak a fuvarok teljesítése után, de a sofőrök meghívásáért is további bónuszok járnak. Az applikáción belül, az Ajánlások menüpontban. Minden újonnan csatlakozott sofőr után további 100 000 forintot kap a sofőr és az is aki ajánlotta, az első 50 teljesített fuvar után.**

 

Kedvező tapasztalatok

Az eddig csatlakozó sofőrök rendkívül elégedettek. “Mióta taxizom, ilyen még sosem volt! Címről címre járok egész nap, rég pörögtem ennyit. És nagyon sok a magyar utas!” – mondja Tibi, a 40 éves Uber-sofőr.

Rekord lett a hétfői utalás a promókkal! Királyok vagytok! Rég élveztem ennyire, talán még covid előtt… de akkor sem volt ilyen jó.” – fogalmaz a 50 éves Laci, aki az elsők között regisztrált Uber-sofőrnek. 

A 31 éves Gergő is kiélvezi az Uber lehetőségeit. “Amióta Uberezek, szabadabb az életem. Mindegy mikor megyek ki dolgozni, mindig kapok címet, szinte bárhol vagyok. Nem kell küzdeni vagy hosszú 10 percekig járni a várost, hogy legyen fuvarom és így a szabadidőm is több lett!”

Hogyan lehet jelentkezni?

Aki még nem jelentkezett sofőrnek az alábbi linken megteheti: www.uber.com/drive/

A regisztrációs folyamat és a dokumentumok helyes feltöltése több napot is igénybe vehet, ezzel érdemes számolnia mindenkinek, aki csatlakozik!

Az Uber Sofőr applikáció letöltése után ki kell választani, hogy milyen kategóriában regisztrálsz: flottapartner alkalmazott vagy flottapartnerként. A feltöltendő dokumentumok is ettől függően változhatnak.

 

Ezen a linken megtalálható minden dokumentum és regisztrációval kapcsolatos információ: LINK

 

*További részletek az applikációban, a Lehetőségek menüponton belül.

**További részletek az applikáción belül az Ajánlások menüpontban.

 

 

(X) Hirdetés