Éles lőfegyverrel, részegen lövöldözött a fővárosban

 

Az erzsébetvárosi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, aki szombat hajnalban kétszer a levegőbe lőtt Budapest VII. kerületében – írta a police.hu .

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2022. szeptember 3-án hajnali 3 óra után bejelentés érkezett, hogy valaki a VII. kerületi Kertész utcán sétálva kétszer elsütött egy pisztolyt. A lövések következtében senki sem sérült meg. A kerületi járőrök 11 percen belül elfogták a férfit, akinek zsebében kilenc éleslőszert találtak. A fegyver már nem volt nála, azt egy közeli kukában találták meg. A 37 éves L. Tamás lakásában végzett kutatás során a rendőrök több kést, gyakorló kézigránátot, fegyvert, valamint közel 2000 darab éles lőszert foglaltak le, amelyeket szakértői vizsgálat alá vetnek.

A VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói L. Tamást gyanúsítottként hallgatták ki lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés, valamint fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt. A rendőrök a férfi őrizetbe vételét követően előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.  ​

 

Forrás/képek, videó: police.hu