MTVA

Előzetes tájékoztatást tett közzé a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a vásárolni kívánt nettó 490 millió forintos taxi-szolgáltatásról. A szándéknyilatkozatok benyújtása után meghívásos közbeszerzést indít majd az MTVA – közölte a hírt a napi.hu .

 

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent előzetes tájékoztatás szerint az MTVA személyszállításhoz kapcsolódó fuvarszervezési szolgáltatás nyújtását kéri, a közbeszerzési dokumentumokban részletezettek szerint, vállalkozási keretszerződés keretében. A nettó 490 millió forintos keret 24 hónapra szól, és a majdani nyertestől napi 24 órás rendelkezésre állást kíván.

A szolgáltatás megrendelhető Magyarország teljes területére, a kiindulási pont Budapest közigazgatási területén belüli, jellemzően az ajánlatkérő székhelye (Budapest, Kunigunda útja 64.), vagy Budapest közigazgatási határától számított – jellemzően – 50 kilométeres körzeten belüli (budapesti célállomással) .

A szándéknyilatkozatok benyújtásának határideje szeptember 12.

A közlemény kiemeli, hogy az előzetes tájékoztató közzététele nem jelent kötelezettséget a közbeszerzési eljárás lefolytatására. Az eljárás megindításának esetleges elmaradásáról az ajánlatkérő hirdetményt fog feladni, valamint értesíti azon gazdasági szereplőket, amelyek szándéknyilatkozatukat határidőben benyújtották.

Napi.hu 2020 márciusban írt arról, hogy az MTVA határozatlan időre meghosszabbította a 6×6 Taxi Kft.-vel kötött szerződést és az 500 millió forintos keretet 549,5 millió forintra emelte. Az indok: az új közbeszerzés elhúzódása.

Forrás: napi.hu kép: illusztráció