A 74-es troli volt a soros

 

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében a 74-es trolibusz vonalát ellenőrizték a rendőrök – számolt be a police.hu az eseményről

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a  Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2022. június 16-án ellenőrizték a 74-es trolibusz vonalát, a megállóhelyeket és azok környékét.

Az akció során a rendőrök elfogtak egy férfit kábítószer birtoklása miatt, egy másik személlyel szemben pedig szabálysértési feljelentést tettek, mivel forgalomból kivont járművel közlekedett.

Az intézkedők két alkalommal szabtak ki helyszíni bírságot tilos jelzésen való áthaladás, és két alkalommal köztisztasági szabálysértés miatt.

 

 

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A járatokat, megállóhelyeket és azok környékét rendszeresen ellenőrzik a rendőrök.

Forrás. police.hu