A véleménye számít!

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara szakemberei szerint a budapesti alsó rakpart végleges lezárása tovább nehezítheti a fővárosi vállalkozások általános munkavégzését. Így a probléma feltárása érdekében a BKIK online konzultációt indít a budapesti vállalkozások körében. Ha fővárosi vállalkozóként fontosnak tartod a helyzet minél pontosabb megértését, ezáltal pedig a Kamara érdekérvényesítő tevékenységét, a témáról szóló néhány perces alábbi kérdőív kitöltésével segíthetsz:

https://szv.frequest.com/squest.php?did=I6G28Z8zxD6UfcqZOXy

 

A BKIK egyetért a Magyar Autóklub a pesti alsó rakpart végleges lezárását ellenző véleményével, ezért online konzultáció keretében vonja be a fővárosi vállalkozásokat az egyeztetés folyamatába.

A BKIK szakemberei úgy vélik, a budapesti alsó rakpart végleges lezárása tovább ronthat Budapest gépjárművel történő átjárhatóságán.

A kamara szerint ugyanis a főváros bizonyos részeinek megközelítése gépjárművel már ma is komoly gátat szab az adott területeken működő vagy ott szolgáltatást nyújtó vállalkozások szempontjából. A jármű ugyanis egyes lakossági szolgáltatók – pl. szerelők, építési vállalkozók, kiskereskedelmi áruszállítók – számára nélkülözhetetlen áruik, munkaeszközeik célba juttatásához.

A BKIK a probléma felmérése érdekében online konzultációt indított a budapesti vállalkozások körében, ezt követően pedig egyeztetést kíván folytatni a tapasztalatokról a főváros vezetésével.

Forrás: BKIK