Mega Zumba, élő koncert és virág

 

Virággal köszöntötték a szabályosan közlekedő női járművezetőket a szabolcsi rendőrök Nőnap alkalmából, míg a fővárosban mega Zumba várta a mozogni vágyókat. A Készenléti Rendőrségen a virág mellé zene is dukált.

Különleges sportnappal lepte meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság női dolgozóit március 8-án, Nőnap alkalmából. A Ludovika Egyetemi Sportközpontban közel 200 kolléganőnek tartott egy kimerítő, ámde pezsdítő és felszabadító Zumba edzést Barta Sylvia műsorvezető, aerobic és zumba instruktor.

A könnyű táncos-fitnesz mozgással tűzdelt órán remekül érezték magukat résztvevők, és semmi kétség, hogy Barta Sylvi a szórakoztató, latin-amerikai ritmusokkal remek hangulatot varázsolt Ludovika Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Ludovika Campus csarnokában

 

A Készenléti Rendőrség Zenekara zenés műsorral kedveskedett az állomány hölgy tagjainak.

A Kerepesi úti laktanya alakulóterén megrendezett koncerttel köszönték meg férfi munkatársaik nevében a kolléganők áldozatos, segítőkész és nélkülözhetetlen munkáját.

A szórakoztató dallamok mellett természetesen a virág sem maradhatott el.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság szervezésében a megyei rendőr-főkapitányság és a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai közlekedésrendészeti ellenőrzés keretében virággal köszöntötték nőnap alkalmából a szabályosan közlekedő női járművezetőket Nyíregyházán.

A rendőrök ellenőrizték a járművezetésre jogosító okmányok meglétét és érvényességét, vizsgálták a járművek műszaki állapotát, valamint a passzív biztonsági eszközök használatát – olvasható a police.hu oldalán.

k.z.t./fotó: rendőrség