Egy hetes útlezárás Angyalföldön

 

Delegációk közlekedése miatt időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani csütörtökön a fővárosban. Szombattól egy hétre lezárják a Angyalföldön a Fáy utcát. A változások a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatait is érintik.

A BKK közleménye szerint a hatóságok több, elsősorban belvárosi forgalmas útvonalat és csomópontot időszakosan lezárhatnak, a közlekedést rövid időre megállíthatják. Emiatt csütörtökön napközben hosszabb menetidőre kell számítani a BKK járatain is – írták.

Hozzátették: az aktuális közúti és közösségi közlekedési változásokról friss információ a BKK Info honlapján és Facebook-oldalán található.

Útfelújítás miatt lezárják a XIII. kerületi Fáy utcát a Váci út és a Teve utca között február 19-től, szombattól előreláthatólag február 25-ig, péntekig.

A korlátozás miatt a 32-es busz Forgách utcai megállóját a Váci útra, a Fáy utca torkolata elé helyezik át – írta a vállalat.

Figyelmeztettek, hogy a Fáy utca érintett szakaszának lezárása miatt a térségből nem lehet majd a Fáy utcán át a Váci útra ki- és behajtani. A Váci úton észak felé közlekedőknek a Forgách utca, a Váci úton dél felé közlekedők számára a Frangepán utca használata javasolt. Az érintett térség a Röppentyű utca-Pap Károly utca útvonalon is elérhető – olvasható a közleményben.

Cash/fotó: BKK