Első az egészség és a biztonság

 

Újabb hullám, újabb szigorítások, zárások Európa szerte. Ez indokolja, hogy következő évben sem lesz hivatalos tuning-esemény a Wörthi-tónál – írja az automobilwoche.de

Rossz hír a nemzetközi tuningrajongóknak: 2022-ben sem lesz Wörthi-tavi GTI találkozó.  Amint azt Maria Wörth pénteken bejelentette, a Volkswagennel folytatott konzultációt követően úgy döntöttek, hogy a reifnitzi eseményre nem kerül sor, immár harmadik alkalommal sem.

A közösség és a rajongók abban reménykedtek, hogy a következő évben találkoznak: de mint minden más autóbemutatónál és nagyobb eseménynél, itt is ésszerű döntést kellett hozni.

Ősszel már – mint mindig – érkeznek megkeresések a következő évre: a kiállítók és a szponzorok standokat, a szurkolók és a sofőrök jegyeket szeretnének. Korai döntést kellett hozni.

Így valószínűleg ismét több nem hivatalos GTI-találkozó lesz a következő évben. Ezek idén többször is feladatot adtak a karintiai rendőrségnek. A lakosság részéről peig tömeges panaszok érkeztek – írja a német honlap.

Cash/fotó: Facebook