A piacon láttam meg Őket először. Ami a szemembe ötlött rögtön, azok az egyforma nagyságú csodás mellek, amelyek csak úgy vonzották a tekintetemet. Azok a gyönyörű, hosszú combok, szép lábak, és a bőrük teljesen rabul ejtettek. Elhatároztam, kerül amibe kerül, megszerzem magamnak Őket.

Legyőzve félénkségemet a tettek mezejére léptem. Odaléptem a nagydarab férfi elé, aki szemlátomást rájuk felügyelt, és némi alkudozás után elhoztam magammal a két szépséget.

Hazafelé vezetve alig tudtam az útra figyelni, mert mindig lopva az ikreket lestem. Már a gondolatától is izgatott lettem, hogy végre igazán kiélhetem a vágyaimat, és végre olyat tehetek, amit már régóta szerettem volna. Először is minden felesleges dologtól megszabadítom, majd megfürdetem Őket. Azután egymás mellé fektetem a hátukra. Utána szép csupasz testüket illatos olajjal és mézzel masszírozom, aztán széthúzom a combjaikat…

Teljesen beleéltem magam, hogy mit is fogok tenni velük. Lelki szemeimmel előre láttam az estére meghívott barátaim csodálkozó és irigy pillantásait, amikor először meglátják Őket.

Hazafelé az útközben kigondolt forgatókönyv szerint cselekedtem. Már az előkészület is afrodiziákum volt számomra. Az olajos és mézes masszázs befejeztével egymás után széthúztam a combjaikat és beléjük hatoltam. Megtöltöttem őket az emillió féle speciális töltelékkel.

Aztán egy tepsibe fektetve – egy pohárka csontlét alájuk öntve – alufóliával betakargattam a két jól előkészített töltött csirkét, és irány az előmelegített sütő!

 

Schuller Emil (emillió)