Node félre a szórakozással, néhány napos munkát kaptam, mely átmozgatta az ellustult izmokat. s a jóleső fáradtság közepette alig volt időm főzni, s gyorsan pótolni heti irományomat, szinte az utolsó percben.
Tehát, elővettem a hűtőből csirke szárnyat és combot, amit befűszereztem grill fűszerrel, sóval, borssal, kis rozmaringgal. Tepsit kissé megzsíroztam, fél krumplikkal megágyaztam, kapott néhány darabolt hagymát, majd meglocsolva seritallal, fólia alatt egy órácskát sütöttem.
Szemrevételezés után még ropogósra pirítottam, majd tálaltam is az ételt, csinosítva savanyú káposztával, s egyéb színes paprikákkal. Ez így gyorsan megvolt, s igen ízletes.
S midőn bőszen püfölöm a billentyűket, már abálok is egy fél disznófejet, amit majd fokhagymázok, paprikázok, s mellette főzök egy tejfölös zöldbab levest is, de ez majdan egy másik történet részét képezi.
Szóval, ne rohanjak előre.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Két fővárosi iskolánál, a XIV. és a XVII. kerületben rajtol a BKK által koordinált Iskolautca-program,…
Gyorsabban és pontosabban közlekedhetnek a villamosok a Népszínház utcában: a közösségi közlekedés előnyben részesítése miatt…
Tisztelt Elnök úr! Sokszor hallottam már Önt nyilatkozni rádióban, tévében, és úgy vettem észre, hogy…
Valós előnyük nem összemérhető a biztonsági kockázatukkal. Kínai autóipari hatóságok új, hangsúlyosan biztonsági szempontokra épülő…
„Ma egy dühöngő autós – egy taxisofőr – paprikaspray-jel fújta le az egyik buszsofőrünket, aki…
Nagy hibának nevezte az Európai Unió döntését a belső égésű motorok 2035-ös betiltásáról a BMW…