Node félre a szórakozással, néhány napos munkát kaptam, mely átmozgatta az ellustult izmokat. s a jóleső fáradtság közepette alig volt időm főzni, s gyorsan pótolni heti irományomat, szinte az utolsó percben.
Tehát, elővettem a hűtőből csirke szárnyat és combot, amit befűszereztem grill fűszerrel, sóval, borssal, kis rozmaringgal. Tepsit kissé megzsíroztam, fél krumplikkal megágyaztam, kapott néhány darabolt hagymát, majd meglocsolva seritallal, fólia alatt egy órácskát sütöttem.
Szemrevételezés után még ropogósra pirítottam, majd tálaltam is az ételt, csinosítva savanyú káposztával, s egyéb színes paprikákkal. Ez így gyorsan megvolt, s igen ízletes.
S midőn bőszen püfölöm a billentyűket, már abálok is egy fél disznófejet, amit majd fokhagymázok, paprikázok, s mellette főzök egy tejfölös zöldbab levest is, de ez majdan egy másik történet részét képezi.
Szóval, ne rohanjak előre.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Csak ritkán hibázik a sebességmérésre felállított rendszer, de amikor megtörténik, az sokszor érdekes, tanulságos esetet…
Gyökeres változás jöhet a bulinegyedben június végétől: az Index birtokába jutott előterjesztés szerint sétálóutcává alakítanák…
A közlekedésbiztonság javítása érdekében egy új EU-s javaslat előírná, hogy a tíz évnél idősebb autók…
A gépjárműadót április 15.éig kellett befizetniük a járműtulajdonosoknak, üzemben tartóknak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) friss…
A Tesla számos listán állt az élen az elmúlt években, de mostanában sikerült egy olyan…
Változik a forgalmi rend a Dohány utcában: felszabadul a trolik útvonala, szélesebbek lesznek a járdák,…