Node félre a szórakozással, néhány napos munkát kaptam, mely átmozgatta az ellustult izmokat. s a jóleső fáradtság közepette alig volt időm főzni, s gyorsan pótolni heti irományomat, szinte az utolsó percben.
Tehát, elővettem a hűtőből csirke szárnyat és combot, amit befűszereztem grill fűszerrel, sóval, borssal, kis rozmaringgal. Tepsit kissé megzsíroztam, fél krumplikkal megágyaztam, kapott néhány darabolt hagymát, majd meglocsolva seritallal, fólia alatt egy órácskát sütöttem.
Szemrevételezés után még ropogósra pirítottam, majd tálaltam is az ételt, csinosítva savanyú káposztával, s egyéb színes paprikákkal. Ez így gyorsan megvolt, s igen ízletes.
S midőn bőszen püfölöm a billentyűket, már abálok is egy fél disznófejet, amit majd fokhagymázok, paprikázok, s mellette főzök egy tejfölös zöldbab levest is, de ez majdan egy másik történet részét képezi.
Szóval, ne rohanjak előre.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Ismét a buszsávban szabálytalanul közlekedőket ellenőrizték a BRFK és a BKK munkatársai. A Budapesti Közlekedési…
Az alkalmazás immár három magyar városban elérhető Csütörtöktől az Uber alkalmazás már három városban -…
Közlekedési fennakadásokra figyelmeztetett a Budapesti Közlekedési Központ a fővárosban július 24. és 28. között, delegációk…
Megkezdődött az őzek üzekedése. A nyári esték békéjét könnyen megzavarhatja egy hirtelen az útra ugró…
Te is gyűjtöd az előéleti pontokat? Ha igen, és már majdnem kipontozódtál, akkor erről a…
Bár a teljesen szilárdtest, azaz folyékony elektrolit nélkül készülő akkumulátorokra még az optimista becslések szerint is az évtized…