Húsvét hetében vagyunk, minden virágzik, bár lehetne kissé melegebb az idő.
A húsvéti ételekről most éppen csak megemlékeznék, mivel hagyományosan ugyanazokat a falatokat készítjük, inkább csak mutatnék egy-két tálat ízelítőnek a sonkák és tojások köréből. Ezt ki-ki ízlése szerint alakítja, tálalja.
Mellé főztem egy gyorsrizst, amit összekevertem egy doboz kukoricával, s ezt formázva tettem a tányérra, a szárnyak mellé, s készen is vala.
Még készült egy gyors vanília puding, amibe került almadarabka és mazsola is, majd díszítettem házi szederdzsemmel és tejszínhabbal. Hát ez is gyorsan elfogyott.
Bár mondandóm nem volt túl hosszú, de talán az ételek figyelemre méltóak, érdemes egy próbát tenni.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Gyökeres változás jöhet a bulinegyedben június végétől: az Index birtokába jutott előterjesztés szerint sétálóutcává alakítanák…
A közlekedésbiztonság javítása érdekében egy új EU-s javaslat előírná, hogy a tíz évnél idősebb autók…
A gépjárműadót április 15.éig kellett befizetniük a járműtulajdonosoknak, üzemben tartóknak. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) friss…
A Tesla számos listán állt az élen az elmúlt években, de mostanában sikerült egy olyan…
Változik a forgalmi rend a Dohány utcában: felszabadul a trolik útvonala, szélesebbek lesznek a járdák,…
A CATL második generációs Shenxing akkumulátora öt perc alatt 520 kilométernyi hatótávot képes felvenni, és…