Húsvét hetében vagyunk, minden virágzik, bár lehetne kissé melegebb az idő.
A húsvéti ételekről most éppen csak megemlékeznék, mivel hagyományosan ugyanazokat a falatokat készítjük, inkább csak mutatnék egy-két tálat ízelítőnek a sonkák és tojások köréből. Ezt ki-ki ízlése szerint alakítja, tálalja.
Mellé főztem egy gyorsrizst, amit összekevertem egy doboz kukoricával, s ezt formázva tettem a tányérra, a szárnyak mellé, s készen is vala.
Még készült egy gyors vanília puding, amibe került almadarabka és mazsola is, majd díszítettem házi szederdzsemmel és tejszínhabbal. Hát ez is gyorsan elfogyott.
Bár mondandóm nem volt túl hosszú, de talán az ételek figyelemre méltóak, érdemes egy próbát tenni.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Elfogták a férfit, aki késsel fenyegetett egy taxist a XVIII. kerületben. Kiderült, hogy tavaly is…
Féklámpák az autó elején? Elsőre szokatlannak hangzik – de valódi különbséget jelenthet. Egy grazi és…
A Kínából származó ásványi anyagok megvonása világszerte megbénítja az autógyártókat. Egy gyors megoldás nélkül lassulhat,…
Bár már egy évtizede működik a VÉDA-rendszer a hazai közutakon, még mindig beleszaladni téves feltételezésekbe…
A májusi adatok szerint több mint 50 százalékkal nőtt az elektromos autók iránti érdeklődés egy…
A Google Maps már kivette, a Waze egyelőre még mutatja a traffipaxok helyét – de…