Húsvét hetében vagyunk, minden virágzik, bár lehetne kissé melegebb az idő.
A húsvéti ételekről most éppen csak megemlékeznék, mivel hagyományosan ugyanazokat a falatokat készítjük, inkább csak mutatnék egy-két tálat ízelítőnek a sonkák és tojások köréből. Ezt ki-ki ízlése szerint alakítja, tálalja.
Mellé főztem egy gyorsrizst, amit összekevertem egy doboz kukoricával, s ezt formázva tettem a tányérra, a szárnyak mellé, s készen is vala.
Még készült egy gyors vanília puding, amibe került almadarabka és mazsola is, majd díszítettem házi szederdzsemmel és tejszínhabbal. Hát ez is gyorsan elfogyott.
Bár mondandóm nem volt túl hosszú, de talán az ételek figyelemre méltóak, érdemes egy próbát tenni.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Két fővárosi iskolánál, a XIV. és a XVII. kerületben rajtol a BKK által koordinált Iskolautca-program,…
Gyorsabban és pontosabban közlekedhetnek a villamosok a Népszínház utcában: a közösségi közlekedés előnyben részesítése miatt…
Tisztelt Elnök úr! Sokszor hallottam már Önt nyilatkozni rádióban, tévében, és úgy vettem észre, hogy…
Valós előnyük nem összemérhető a biztonsági kockázatukkal. Kínai autóipari hatóságok új, hangsúlyosan biztonsági szempontokra épülő…
„Ma egy dühöngő autós – egy taxisofőr – paprikaspray-jel fújta le az egyik buszsofőrünket, aki…
Nagy hibának nevezte az Európai Unió döntését a belső égésű motorok 2035-ös betiltásáról a BMW…