Húsvét hetében vagyunk, minden virágzik, bár lehetne kissé melegebb az idő.
A húsvéti ételekről most éppen csak megemlékeznék, mivel hagyományosan ugyanazokat a falatokat készítjük, inkább csak mutatnék egy-két tálat ízelítőnek a sonkák és tojások köréből. Ezt ki-ki ízlése szerint alakítja, tálalja.
Mellé főztem egy gyorsrizst, amit összekevertem egy doboz kukoricával, s ezt formázva tettem a tányérra, a szárnyak mellé, s készen is vala.
Még készült egy gyors vanília puding, amibe került almadarabka és mazsola is, majd díszítettem házi szederdzsemmel és tejszínhabbal. Hát ez is gyorsan elfogyott.
Bár mondandóm nem volt túl hosszú, de talán az ételek figyelemre méltóak, érdemes egy próbát tenni.
Jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
Egy új uniós rendelet lépett hatályba, amelyről még alig hallottak az autósok, pedig mindenkit érint…
Október 30. és november 9. között, Tokióban kerül megrendezésre a 2025-ös Japán Mobilitási Kiállítás, amely…
Németországban költségcsökkentő reformra készülnek a jogosítványszerzésben: miután a mobilokba költöztetik az elméleti képzést, a bukás…
Változatos programokkal és gyertyafényes vacsorával búcsúzik az idei szezon a Pesti alsó rakparton. A hosszú…
Egy német sofőrt 150 euróra, vagyis közel 58 000 forintra büntettek, mert vezetés közben az…
Az október 23-ai rendezvények és gyűlések miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz 2025. október 26-ig Budapest több…