Kellemes őszi napjaink vannak, s így egyik reggelen még a pilisi erdőkben járok, más napon meg a kiskunlacházai reptéren dolgozom serényen.
Azért a konyha sem marad el, olaszos ételek sorakoztak, de itt most a gyorsaság volt a fontos.
Nem rendeltem pizzát házhoz, inkább elővettem a fagyasztóból, ami félkész, ezen a feltéteket feljavítottuk ízlés szerint, s a sütőben mintegy 12 perc alatt elkészült a ropogós pizza.
Másik alkalommal sonkával töltött tortellinit készítettem, ez is félkész, megfőzzük forró vízben, mintegy 8-10 percig, leszűrjük, s kedvünk szerint szerint teszünk rá ízesítést, úgymint ketchup, reszelt sajt, tejföl, s már falatozhatunk is.
Ha egy kis pirított bacont szórunk rá, még finomabb lesz a vacsoránk.
Jó kedvet, jó étvágyat kívánok:
Soós István ex City-22, a fakanalas
A Nemzeti Adó-és Vámhivatal alapesetben 5 évre visszamenőleg végezhet ellenőrzéseket az adózóknál. Jelenleg a nemzetközi…
Sok vállalkozóval előfordul, hogy vállalkozását időnként szüneteltetni kényszerül. A főállású vállalkozóknál érdemes figyelni arra, hogy…
Lépett a kormány, lehet spórolni. A kényelmi díjnak eddig nem volt semmilyen maximuma, a viszonteladók…
Tombol a nyár, itt az ideje a lazításnak. Tömegek indulnak autóval a tenger felé, és…
Két autóipari céggel, a Luciddal és a Nuróval állt össze az Uber. Az autósokat ezúttal…
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári ellenőrzései különösen két témára koncentrálódnak az idén: ezek a…