Ugrás a tartalomhoz

Jogi közlemény

A kiadó fenntartja a lap bármely részének bármilyen módszerrel, vagy technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos összes jogot. A kiadó előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, stb.) feldolgozása és értékesítése, a nyilvánosság felé való újraközvetítése. A taxisokvilaga.hu oldalai a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az az eredeti információ nem módosítható és a lapra utaló egyértelmű hivatkozás minden közlésnél feltüntetésre kerül.

A taxisokvilaga.hu domainnév, valamint a Taxisok Világa név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a kiadó előzetes és kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

A Taxisok Világa mindenkor pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatás értelmezéséből fakadó bárminemű kárért felelősséget nem vállal.