Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Taxis szabályozási koncepció a fővárosban

április 16 2012

Az Országos Taxis Szövetség és a Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezete közösen készítette el a Budapesti Közlekedési Központ által beterjesztett taxis szabályozási reformjavaslat véleményezését. A tartalom  összeállításánál és a közös vélemény kialakításánál természetesen figyelembe vették a közelmúltban megtartott taxis fórumon elhangzott hozzászólásokat is.

Tovább »

Budapest Airport: fokozatosan bezárhat az 1-es Terminál

április 2 2012

Budapest, 2012. március 30. A Budapest Airport a Malév-csőd nyomán kialakult pénzügyi vészhelyzet kezelésére tervbe vette az 1-es Terminál ideiglenes, az előrejelzések szerint 4-5 évre történő bezárását. Ezt, valamint egy sor más válságkezelő terv megvalósítását hagyta jóvá a héten a Budapest Airport igazgatósága.

Tovább »

„Szabad a pálya” kiállítás a Közeledési Múzeumban

március 20 2012

Kipróbálható csőposta, telefonhírmondó és virtuális realitás – a 19. és a 21. század technikai megoldásai együtt, működés közben láthatók a „Szabad a pálya” kiállításon, a Közeledési Múzeumban.

 

Tovább »

Találkozó a Főpolgármesterrel

február 27 2012

Megtörtént a találkozó a Főpolgármester Úrral. Vitézy Dávid, Dr. Komáromi Endre, Metál Zoltán (OTSZ) és Telegdy Gábor (TGFSz) voltunk jelen. Mintegy 45 percig tartott az egész. Tarlós úr elmondta, hogy feltett szándéka rendet csinálni a taxispiacon. Ebben is egy olyan örökséget vett át, ahol lassan 20 éve változatlanok a szabályok, és tarthatatlanná vált a helyzet. Látja a problémáinkat, és egyetért azzal, hogy azokat meg kell oldani.

Tovább »