Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Budapest Airport: költözés a 2. Terminálra

május 17 2012

Budapest, 2012. május 10. Három héten belül, május 29-ről 30-ra virradó éjszaka valamennyi légitársaság működését átköltözteti az 1. Terminálról a 2. Terminálra a Budapest Airport. 2012. május 30-tól az easyJet, a Germanwings, a Jet2.com, a Norwegian és a Wizz Air utasai egyaránt a repülőtér 2B termináljáról indulhatnak. Az érkezési terminál továbbra is a kiindulás helyétől függ: a schengeni övezet országaiból a 2A, a nem-schengeni zónából pedig a 2B Terminálra érkezik valamennyi utas.

Tovább »

Taxis szabályozási koncepció a fővárosban

április 16 2012

Az Országos Taxis Szövetség és a Taxi Gépkocsivezetők Független Szakszervezete közösen készítette el a Budapesti Közlekedési Központ által beterjesztett taxis szabályozási reformjavaslat véleményezését. A tartalom  összeállításánál és a közös vélemény kialakításánál természetesen figyelembe vették a közelmúltban megtartott taxis fórumon elhangzott hozzászólásokat is.

Tovább »

Budapest Airport: fokozatosan bezárhat az 1-es Terminál

április 2 2012

Budapest, 2012. március 30. A Budapest Airport a Malév-csőd nyomán kialakult pénzügyi vészhelyzet kezelésére tervbe vette az 1-es Terminál ideiglenes, az előrejelzések szerint 4-5 évre történő bezárását. Ezt, valamint egy sor más válságkezelő terv megvalósítását hagyta jóvá a héten a Budapest Airport igazgatósága.

Tovább »

„Szabad a pálya” kiállítás a Közeledési Múzeumban

március 20 2012

Kipróbálható csőposta, telefonhírmondó és virtuális realitás – a 19. és a 21. század technikai megoldásai együtt, működés közben láthatók a „Szabad a pálya” kiállításon, a Közeledési Múzeumban.

 

Tovább »