Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Az OTSZ állásfoglalása a fővárosi taxis piac átfogó szabályozásra készült rendelettervezetről

október 9 2012

Tisztelt Dr. Komáromi Endre Úr!

A véleményezésre megküldött taxi-rendelet tervezetet, széles körben egyeztettük - szervezetünk tagjaival és a szakmai szervezetek képviselőivel is - többször az elmúlt hetekben mindazért, hogy minél többen megismerjék és támogassák a változást - a taxi-szolgáltatási terület, az Utasok, a Főváros és a taxis kisvállalkozások fejlődése érdekében  - a kompromisszumon alapuló rendelet Közgyűlési beterjesztését.

Kérem Önt, hogy csak egy, a szakmai szervezetek által többségében támogatott rendelet-tervezetet preferáljon és terjesszen rendelet formájában elfogadásra, a jelenlegi két verzióval szemben a BKK és a T. Főpolgármester úr.

Amennyiben a taxi-rendelettel kapcsolatban pontosításra vagy kiegészítésre lenne szüksége, készséggel állok a továbbiakban is rendelkezésére.

Tisztelettel
Metál Zoltán
elnök

Részletek az alábbi pdf-ben:
OTSZ_allasfoglalas_a_BKK_levelere_2012_oktober_8.pdf

Múzeumok Őszi Fesztiválja

október 4 2012

A Gőz, a Gép és a Technika napjai – e három témakör határozza meg idén a Közlekedési Múzeumban a Múzeumok Őszi Fesztiválját. 

2012. október 6. – november 15.


Tovább »

Focikupa 2012 szeptember 8

szept. 10 2012

A résztvevő csapatok és egyéb képek

Tovább »

Levél a Főpolgármesternek

szept. 6 2012

A készülő taxis rendelet kidolgozatlansága és a hatékony egyeztetés hiánya miatt az Országos Taxis Szövetség levelet küldött Tarlós István főpolgármesternek, a rendelet  újratárgyalását kérve

Tovább »